Циркунівська громада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Клубі української незламності Циркунівської громади відбулося незвичайне та пізнавальне свято Хеловіна для дітей. Організатори зробили акцент на психологічних заходах, спрямованих на подолання страхів у дітей.

Дата: 29.10.2023 15:36
Кількість переглядів: 68

    Діти брали участь у цікавих заняттях, які допомагали їм зрозуміти та подолати свої страхи. При цьому, кожен етап був пронизаний українською міфологією, дозволяючи маленьким учасникам познайомитися із багатою спадщиною власної країни, поєднуючи це з американським святом.

Фото без опису

Спонсори також організували конкурси костюмів, найкращого святкового гарбуза, смаколики, танці та навіть фотозону, де діти могли зробити незабутні знімки. Це створило атмосферу веселощів та тепла, дозволяючи дітям відчути всю унікальність свята Хеловіна.

Таке поєднання психологічних аспектів та вивчення власної культури зробило свято Хеловіна в Циркунівській громаді надзвичайно корисним та запам'ятовуваним для дітей, надаючи їм можливість весело провести час і одночасно розвиватися.

Ми висловлюємо щиру подяку нашим друзям- спонсорам: Го Звичайні Люди, Razom for Ukraine, Mission For Ukraine Foundation, Марку Крейновічу, Діллону Карроллу, Анна Вовк, Роксані Шуманян, БФ «ДУША ХАРКОВА-РОКСАНА ТА КОМАНДА», Молодіжній раді Циркунівської громади, Хлібзаводу «Ново-Баварський», БО «Благодійний Фонд Добра та Любові», Анна Биченко, Олені Холод, Олександрі, Циркунівській СВА, котрі зробили це свято Хеловіна для дітей в Клубі української незламності Циркунівської громади можливим. Без вашої підтримки та вкладу, ця незвичайна подія не була б такою барвистою та надихаючою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних