Циркунівська громада
Харківська область, Харківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів громади!

Дата: 09.11.2021 19:55
Кількість переглядів: 1495

Знову не відбулось, уже втретє, пленарне засідання XIV сесії  VIII скликання. Окрім вкрай важливих для розвитку громади питань, залишаються нерозглянутими 358 питань , що стосуються земель жителів громади. Але, народні обранці від блоку Світличної та двоє безпартійних депутатів продовжують блокувати роботу ради, бо їм потрібен не тільки “свій” секретар, а тепер іще й ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ. До чого ж тут людські питання, питання будівництва дитячого садочка, спортивного майданчику, що їм до того, що вже відбулися відкриті торги, що є терміни, визначені законом на прийняття субвенцій, на подачу документів? Значно важливішим на фоні цього всього є виконком. Звичайно!  Та повернемось трохи в історію, а історія така:

за Законом Про місцеве самоврядування в Україні секретар, постійні комісії, і виконавчий комітет обираються ще на першій  Установчій сесії кожного скликання. Виконавчий комітет обирається виключно за поданням голови ради, а питання щодо персонального його складу є виключною компетенцією голови.  Отже, у відповідності до вимог закону питання щодо обрання виконкому і було винесено на розгляд першої сесії восьмого скликання 19 січня 2021 року та 4 березня 2021 року, головою ради. ( витяг з протоколу сесії додається). Та та ж депутатська група своєю більшістю не підтримала прийняття пропозиції голови, утримавшись від голосування. Відомість поіменного голосування додається.  Тепер фракція Блоку Світличної, в порушення всіх норм Закону вирішила, що саме вони є творцями законів і подала свій проект рішення сесії з персональним складом виконкому. Хоча не мають на це ніякого права. Депутати повинні лише підтримати пропозицію голови сільської ради! Ми додаємо фото рішення того складу виконкому, який вигідний Блоку Світличної!

  Наразі у громади величезна кількість нагальних термінових невирішених питань!

  А виконавчий комітет є легітивним минулого скликання до моменту обрання нового!

 Виконком працює весь цей час успішно і без зривів його засідань. Поміняти на новий склад, вигідний Світличним — це , в нинішній ситуації, зробити з виконкомом те ж що із сесіями. Іншими словами — повністю блокувати роботу сільської ради!!!

 

Шановні жителі громади, Дякуємо за увагу. Прийміть це до відому !

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних